Branding

Black Flamingo

Branding is een eigen stempel op jezelf, product, dienst en/of bedrijf zetten.

branding is meer dan een logo!

Branding Kapsalon
Black flamingo

Branding is een eigen stempel op jezelf, product, dienst en/of bedrijf zetten. Hierbij denken de meeste mensen alleen aan een logo, maar het is veel meer dan dat. Branding uit zich door middel van een huisstijl, de kleurkeuze, een sterke bedrijfsnaam, passende tone-of-voice en een consistente boodschap. Ik vertel je er graag meer over.

HET VERHAAL OVER DE SAMENWERING BLACK FLAMINGO

Black Flamingo is opgezet door de meiden Miranda en Channa. Ze runden al een kapperszaak, maar hadden de droom om samen een nieuwe locatie te openen. Midden in de stad vonden zij een prachtig pand aan de Poelestraat. Een fantastisch gebouw, waar wel het nodige aan gedaan moest worden. In die periode werd
ik ingeschakeld. Ingeschakeld voor het logo. Een spannende tijd als je het mij vraagt, want daardoor moest ik de naam lang geheim houden…

In de zomer 2019 begonnen wij de samenwerking en in september 2019 was de opening. Black Flamingo, it is! Het harde werken was te zien en het pand was schitterend geworden. Het was leuk om hier deel van te zijn, want mijn logo kwam groot op het pand en de balie. Verder werd de branding doorgetrokken in de canvastassen, cadeaukaarten, visitekaarten en de website die ik voor Black Flamingo verzorgde.

Ook nam de ik de zorg voor de social media van Black Flamingo uit handen. Voordat de zaak geopend was, fotografeerde ik de verbouwing. Dit was een mooie manier om de mensen alvast enthousiast en nieuwsgierig te maken naar het pand, de vooruitgang en de diensten van Black Flamingo. De meiden waren volgepland en hadden geen tijd meer voor eigen foto’s, teksten en social media posts. Daarom pakte ik dit graag voor ze op, zodat zij konden doen waar ze écht goed in zijn: knippen, kleuren en stijlen. Dan deed ik waar ík goed in ben: social media. Ik plande 3 keer per week social media posts in, om de volgers up to date te houden.

× Vragen? Stuur gerust een berichtje.